Mikä Alkoholipolitiikkaa.fi?

Mikä on Alkoholi­politiikkaa.fi?

 

Alkoholipolitiikkaa.fi on verkossa ilmestyvä julkaisu, joka kokoaa yhteen tutkimus- ja asiantuntijatietoa vastuullisen alkoholipolitiikan tueksi. Materiaalia tuotetaan sekä painettuna että digitaalisesti tällä nettisivulla.

Asiantuntija- ja tutkimustietoa

Julkaisussa esitetty tieto on koottu luotettavista lähteistä ja lähteet on merkitty näkyviin. Emme julkaise sellaisia tutkimuksia, jotka perustuvat esimerkiksi mielipidekyselyihin tai jotka muutoin eivät täytä riippumattoman tieteelliset tutkimuksen kriteerejä.

Epäasiallisen argumentaation paljastamista

Yhtä tärkeää, kuin tuoda keskusteluun luotettavaa tietoa, on osoittaa sen vastakohta. Alkoholipoliittiseen keskusteluun liittyy paljon myyttejä ja kaupallisten tahojen oman etunsa nimissä tekemää totuuden taivuttamista. Haluamme auttaa kansalaisia ja päättäjiä tunnistamaan virheellisen ja harhaanjohtavan argumentoinnin ja osoittaa, mikä siinä mättää ja miksi.

Keitä me olemme?

Alkoholipolitiikkaa.fi-julkaisuun kerää tutkimus- ja asiantuntijatietoa sekä näkökulmia vaihtuva joukko vapaaehtoisia. Olemme aktiivisia kansalaisia, joita yhdistää halu edistää faktoihin pohjautuvaa alkoholipolitiikkaa.

Tällä hetkellä (kevät 2017) julkaisun takana ovat:

  • Janne Valkeapää, vapaa graafikko ja toimittaja – päätoimittaja
  • Emilia Laine, asiantuntija, Raittiuden Ystävät ry
  • Albina Valkeapää, ekonomisti

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat lisää tietoa tai sinulla on muuta asiaa. Meidät tavoittaa osoitteesta alkoholipolitiikkaa.fi(at)”gmail.com.

Etusivulle

Yksi vastaus artikkeliin “Mikä Alkoholipolitiikkaa.fi?”

Vastaa